Передплата 2025 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 21 по 27 жовтня 2024 року

  • 21.10.2024, 07:00
  • 441

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Цей тиждень почнеть­ся з напруги, особливо у професійних та особистих сто­сунках. Більше часу проводьте із близькими, це принесе гар­монію.

ТЕЛЕЦЬ

Перша половина тижня може бути складною у плані емоцій та особистих сто­сунків. Не піддавайтеся імпуль­сивності та агресії.

БЛИЗНЮКИ

Наприкінці тижня мож­ливі вдалі вирішення фі­нансових питань. Будьте від­криті до нових можливостей і не бійтеся виходити за межі усталеного.

РАК

Вдалий час для роман­тики та зміцнення друж­ніх зв’язків. Наприкінці тижня з’являться можливості для ви­рішення питань, пов’язаних із домом.

ЛЕВ

Цей тиждень розпо­чнеться з напруги у ді­лових питаннях, особливо 21 жовтня. Намагайтеся не вступати в конфлікти і діяти ди­пломатично.

ДІВА

На початку тижня ви можете зіткнутися з труднощами у фінансових чи робочих питаннях. Вдалий час для планування довгостроко­вих проєктів.

ТЕРЕЗИ

На початку тижня можли­ві труднощі у взаєминах як особистих, так і ділових. На­прикінці тижня можливі успіхи у роботі чи фінансових питаннях.

СКОРПІОН

Тиждень розпочнеть­ся з напружених момен­тів на роботі. Бажано подбати про своє здоров’я. Наприкін­ці тижня ситуація поліпшить-ся.

СТРІЛЕЦЬ

Можуть виникнути кон­флікти чи напруго в особис­тих стосунках з батьками та дітьми. Важливо не піддавати­ся агресії.

КОЗЕРІГ

Виникнуть труднощі у сі­мейних справах, осо­бливо у формуванні сімейного бюджету. Не варто ухвалювати імпульсивних рішень.

ВОДОЛІЙ

Напруга під час спілку­вання чи навчання може зробити вас в очах ото­чення похмурою та складною людиною. Можливі конфлікти із близькими.

РИБИ

Намагайтеся уникати конфліктів та непотріб­них витрат, оскільки заповни­ти ресурс буде непросто. Від середини тижня настане час для гармонійних стосун-ків.