Передплата 2025 «Неймовірні історії життя»

За минулу добу у Львові стались дві ДТП за участі електросамокатів

  • 08.10.2024, 11:45
  • 276

Вчора, 7 жовтня, майже одночасно — близько 22.30 стались дві ДТП. В кожному з випадків були травмовані по одній особі - пасажирка електросамоката та пішохід, який йшов тротуаром

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

На вулиці Городоцькій зіткнулись електросамокат та автомобіль Renault Megan, яким керував 39-річний львів'янин. Внаслідок зіткнення травми отримала 20-річна мешканка Київщини — пасажирка електросамоката, вона була доставлена до лікарні. Водій двоколісного транспортного засобу з місця пригоди втік і зараз його розшукують поліцейські.

На вулиці Івана Франка 25-річний водій електросамоката, рухаючись тротуаром, збив пішохода — 20-річного жителя Львова, який внаслідок наїзду отримав травми та був доставлений до лікарні.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст.291 (Порушення чинних на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — штраф від двох тисяч до п’яти тисяч

неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Проводяться досудові розслідування.