Передплата 2024 «Добра кухня»

Син Трампа назвав слова Зеленського про його батька «ганебними»: СКАНДАЛ

  • 24.09.2024, 13:30
  • 989

Син Трампа є одним із основних радників виборчої кампанії свого батька

Дональд Трамп із сином. Фото REUTERS
Дональд Трамп із сином. Фото REUTERS

Син кандидата в президенти США Дональда Трампа розкритикував українського президента Володимира Зеленського за «ганебні», на його думку, заяви про батька.

Дональд Трамп-молодший прокоментував слова українського президента щодо мирного плану Трампа-старшого, який обіцяє швидко завершити війну в Україні. Він опублікував допис з критикою Зеленського, який «нахабно атакує його батька».

«Іноземний лідер, який отримав мільярди доларів фінансування від американських платників податків, приїжджає до нашої країни та має нахабність атакувати кандидата Республіканської партії на посаду президента? І робить це одразу після того, як проукраїнський фанатик намагався вбити мого батька? Ганебно!», — написав він.

Син Трампа є одним із основних радників виборчої кампанії свого батька. Він також поширив допис журналіста Грега Прайса, який прокоментував заяву Зеленського на заводі з виробництва снарядів.

«Тепер Зеленський відвідує заводи з виробництва боєприпасів у Пенсильванії та нападає на президента Трампа та Джей Ді Венса в американських ЗМІ. По суті іноземний лідер веде кампанію на підтримку Гарріс на американській землі», — написав Прайс.

Раніше Володимир Зеленський прокоментував план Дональда Трампа швидко закінчити війну в Україні. Він заявив, що американський політик «насправді не знає, як зупинити війну». За словами Зеленського, план Трампа, ймовірно у тому, що «Україна має принести жертву», однак президент вважає це жахливою ідеєю, адже «сценарій не мав би жодної основи у міжнародних нормах, у статуті ООН, у справедливості». Окрім того, це «не обов’язково покладе край війні».

Схожі новини