Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Яке їхало — таке здибало…

Професорка-українофобка вийшла заміж за такого ж поета з росії

Пригадуєте колишню (до липня 2021 року) викладачку Національного педуніверситету ім. М. Драгоманова Євгенію Більченко? Ту саму, яка відмовлялася викладати свій предмет державною мовою, називала закон про неї «звичайним фашизмом», а Україну — «колонією США», «тоталітарною державою, де є неонацизм».

Нині ця екзальтована особа живе і працює в улю­бленій росії. І поєднала свою долю з російським поетом Аркадієм Веселовим, теж українофобом. Після укладення шлюбу уже російська професорка заявила: «Ми зізналися одне одному, що готові по­мерти за „русскій мір“. Прямо на вулиці»…

Схоже, «господін Веселов» таки вирішив воюва­ти за цей свій «мір». І нині перебуває в Україні. Але не там, де йому хотілося б. Через це «госпожа» Біль­ченко здійняла ґвалт. «За моїми даними, мій коха­ний в укрополоні. І противник шантажував мене, але я не піддалася. Я обрала росію. Моя смерть — це оплата йому. Коханому. А моє життя та честь — росії», — повідомила на своїй сторінці у соцмережах.

На цю історію відреагував керівник Центру до­слідження проблем громадянського суспіль­ства Віталій Кулик:

«Карма, вона така… Істота Євгенія Більченко ве­рещить, що її чоловіка ЗСУ взяли в полон. Нагадаю, що до 2021-го Більченко була викладачем педуні­верситету, і деякі наші спільні з вами знайомі захи­щали її від, як їм здавалося, „хейтингу/булінгу“. Чо­ловік Більченко — типу турборашистський „поет“ Аркадій Веселов».