Передплата 2024 «Добре здоров’я»

росіяни уночі атакували зерно та агросектор на Миколаївщині та Сумщині

  • 01.09.2024, 10:45
  • 143

У ніч проти 1 вересня війська рф били по українському зерну та по логістиці аграрного сектору, зокрема в Миколаївській та Сумській областях

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

Уночі окупанти застосували балістичну ракету «Іскандер-М» із Курської області рф та 11 ударних безпілотників типу Shahed-131/136 із мису Чауда в окупованому Криму.

Українським захисникам вдалося збити 8 ударних БпЛА в межах Одеської, Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

До бойової роботи залучали підрозділи зенітних ракетних військ, засобами радіоелектронної боротьби Повітряних сил та розрахунки мобільних вогневих груп Сил оборони України.

За даними Сумської ОВА, вночі та зранку росіяни здійснили 18 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Так, у Верхньосироватській громаді росіяни здійснили ракетний удар, внаслідок чого одна цивільна людина загинула, четверо — зазнали поранень.

У Миколаївській області росіяни уночі спрямували «шахеди» по Галицинівській громаді. Унаслідок атаки в селі Лимани виникла пожежа складського приміщення для зберігання зерна. Її оперативно ліквідували вогнеборці, постраждалих немає.

Схожі новини