Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Рівному медики-онкологи танцювали на столах під час бенкету

  • 01.09.2024, 10:00
  • 204

Лікарі Рівненського обласного протипухлинного центру організували пишну закриту вечірку. На відеокадрах можна побачити велику кількість страв і людей, які танцюють під ритмічну українську музику

Фото: скрін
Фото: скрін

Відео оприлюднила рівненська журналістка Ольга Підгорецька. В мережі «свято» наукової конференції набуло великого розголосу, і місцева влада відреагували на інцидент.

«Лікарі КП „Рівненський обласний протипухлинний центр“ Рівненської обласної ради на науково-практичній конференції на тему „Актуальні питання радіаційної онкології в Україні“ у готельно-ресторанному комплексі „Софія“. Для мене питання не у празникуванні, а у формі цього дійства», — зауважила Підгорецька.

У відповідь очільник Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль заявив, що танці на столах під час війни неприпустимі і що тепер «танцюристів» чекають кадрові рішення.

«Мене, як і багатьох, обурило відео, що днями з’явилося у мережі. На ньому розважальна вечірка за участю представників обласного протипухлинного центру. Обговорив цю ситуацію з головою обласної ради Андрієм Караушем. Дійшли спільної думки — така негідна поведінка вимагає відповідних кадрових рішень. І вони вже незабаром будуть», — пообіцяв Коваль.

Андрій Карауш також засудив танці на столах під час війни.

«Був неприємно здивований відео з працівниками обласного протипухлинного центру на публічному заході. Під пісню про Україну. Звісно, у кожного свій етичний поріг, але звідки це, коли щодня ми оплакуємо наших Героїв? Цей випадок уже обговорили з начальником ОВА Олександром Ковалем. Ми одностайні, наслідки будуть, навіть кадрові», — додав він.

Науковці «відривались» під весільну пісню «Коломийки» Кузьми Скрябіна, під слова «Наливай кохана, Той хто любить Україну має бути з нами! Оба-на, зашибісь! Пиво, водка, раки, Хто не любить Україну, най іде до ср*ки».

Схожі новини