Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львівській обласній раді відбулася презентація виставки українського художника Олександра Рося

  • 29.08.2024, 22:04
  • 379

Сьогодні, 29 серпня, у Львівській обласній раді відбулася презентація виставки «Наш край» відомого українського художника, кераміста та живописця Олександра Рося

Фото: ЛОР
Фото: ЛОР

До експозиції увійшли 33 мальованих олійними фарбами полотна, більшість з яких створені під час художніх пленерів Українськими Карпатами.

Олександр Рось народився у 1963 році в Білій Церкві, здобув художню освіту у Львівській національній академії мистецтв. Він є учасником понад 100 групових виставок як в Україні, так і за кордоном, а також провів 10 персональних виставок своїх робіт.

«Символічно, у День вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, презентуємо експозицію „Наш край“. Цю виставку присвячую українським захисникам, нехай вона стане символом незламності українського народу», — акцентував Олександр Рось.

Ознайомитися з роботами автора та оглянути експозицію можна упродовж місяця в холі Львівської обласної ради (м. Львів, вул. Винниченка, 18).

Схожі новини