Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Сьогодні День вшанування пам’яті захисників України

  • 29.08.2024, 18:15
  • 317

29 серпня — День вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Фото: ЛОР
Фото: ЛОР

З нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод звернувся до мешканців Львівщини.

«На вулицях і будинках знову національні прапори з чорними стрічками — сьогодні День памʼяті всіх захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Памʼятати маємо щодня. Памʼятати і продовжувати їхню справу: боротися, здобувати перемогу, розуміти, що тепер нема чужих дітей і чужих матерів, нема чужого горя. Памʼять — це щоденна дія, за яку нам ніколи не буде соромно перед Героями. Вічна памʼять і слава українським Захисникам, які на щиті повернулися з поля бою. Слава Україні!», — зазначив Юрій Холод.

У Гарнізонному храмі ім. св. верх. ап. Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) о 19: 00 відбудеться вечір-реквієм з нагоди вшанування пам’яті захисників, які загинули за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Схожі новини