Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові 24-та ОМБр відкрила перший офіс патронатної служби

  • 28.08.2024, 20:15
  • 165

Сьогодні, 28 серпня, у Львові 24-та ОМБр ім. короля Данила на вул. Дорошенка, 28 відкрила перший офіс патронатної служби «Хоробрі серця»

Фото: Андрій Садовий
Фото: Андрій Садовий

Як повідомив міський голова Андрій Садовий, це пілотний проєкт, мета якого — надавати послуги родинам захисників та підтримати їх. Облаштували офіс патронатної служби «Хоробрі серця».

«Кількість людей, яких покалічила війна, зростає. За кожним захисником: загиблим, зниклим, полоненим, є родини, які потребують нашої допомоги. Дуже важливо, щоб родини не почували себе покинутими і незахищеними. Важливо зазначити, що тут працюватимуть представники родин. Вони комунікуватимуть на рівні з тими, хто буде приходити сюди», — розповів керівник патронатної служби «Хоробрі серця» 24-ї бригади майор Іван Татауров.

Патронатна служба «Хоробрі серця» — це військово-громадський хаб й місце зустрічей для родин загиблих, родин безвісти зниклих, родин військовополонених, та поранених військовослужбовців королівської бригади. Це місце надання якісного сервісу у вирішенні юридичних, фінансових та соціальних проблемних питань, з якими стикаються рідні військових, які служать (служили) в 24-ій бригаді.

Вхід можливий також із вулиці Юрія Дрогобича.

Схожі новини