Передплата 2024 ВЗ

У Воронезькій області росії безпілотники атакували склад боєприпасів

  • 24.08.2024, 08:57
  • 176

У ніч проти 24 серпня в Острогозькому районі Воронезької області внаслідок нічної атаки безпілотників загорівся склад із боєприпасами. Детонація триває, вже евакуювали близько 200 росіян

Фото: Радіо Свобода
Фото: Радіо Свобода

Про це повідомляють російська служба «Радіо Свободи» та губернатор Воронезької області Олександр Гусєв.

За словами очільника Воронежчини, за минулу ніч російські сили протиповітряної оборони нібито знешкодили п’ять безпілотників. Утім, мовляв, через падіння фрагментів почалася пожежа, що «викликала детонацію вибухонебезпечних об'єктів».

Гусєв не зазначив, що горить склад, натомість про це пише «Радіо Свобода». Згодом губернатор додав, що «для ліквідації наслідків пожежі та детонації» на території трьох поселень запровадили режим надзвичайної ситуації.

«Проведено евакуацію одного села та одного садового товариства — близько 200 людей. Розгорнутий пункт тимчасового розміщення, але майже всі мешканці розмістилися у родичів», — написав Гусєв.

І додав, що через пошкодження лінії електропередач в одному із сіл Острогозького району можуть бути перебої з електропостачанням. Також губернатор закликав не публікувати фото та відео пожежі на складі боєприпасів.

Схожі новини