Передплата 2024 ВЗ

Померла відома журналістка Діанка Гайворонюк

  • 21.08.2024, 20:15
  • 427

Жінка боролась з онкологічним захворюванням

Скріншот з відео "Балючі теми"
Скріншот з відео "Балючі теми"

«З глибоким сумом та сльозами на очах повідомляю що відійшла у вічність моя улюблена теща — Дінка! Це людина свято, людина, яка ніколи не знала перешкод та йшла вперед до своєї цілі! Брехню кажуть, що теща та зять ворогують, для мене Діанка була прикладом жіночності та мужності водночас. На жаль, важка хвороба взяла гору, проте вона боролась попри труднощі. Деталі чину похорону повідомлю згодом! Тещо, уся наша родина Вас любить і знає, що ви згори будете нашим ангелом охоронцем», — написав співак Назарій Гук.

Діана Гайворонюк стала однією з героїнь у проєкті «Балючі теми», де розповіла про боротьбу з хворобою, раком молочної залози.

«Не можу повірити… Завжди життєрадісна, позитивна, доброзичлива, сонячна… Діана була однією з героїнь у моєму фільмі про жінок, які перемогли рак. Вона ніколи не втрачала оптимізму, завжди жартувала, навіть у фільмі, коли розповідала свою історію… Вона боролась завзято і здавалось, що все буде добре, бо інакше і бути не може… Але підла хвороба повернулась і перемогла… Мої щирі співчуття родині. Вічна памʼять…», — написала головний редактор газети «Високий Замок» Наталія Балюк.

Свого часу, аби підняти настрій дівчаткам і жінкам, які через хіміотерапію втратили волосся, львів'янка Діана Гайворонюк придумала особливі головні убори — «бандіанки» (бандани від Діани).

Схожі новини