Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Магнітні бурі у третій декаді серпня 2024 року

За прогнозами учених-астрологів, у цей період слід очікувати геомагнітних гойдалок: дні зі слабким рівнем геомагнітної напруженості чергуватимуться із днями, в яких ця напруженість буде помірною, а також із сильними геомагнітними збуреннями

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 20, 21, 25, 29, 31 серпня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впли­ву магнітосфери можуть відчувати погіршення пам’яті та концентрації, утруднення прийняття рішень, голо­вний біль та слабкість, порушення травлення та апетиту, підвищену дратівливість та агресивність, зни­ження самооцінки та впевненості, безсоння та неприємні сновидіння, підвищену чутливість до електро­магнітних випромінювань, стомлю­ваність та слабкість, зниження іму­нітету, мігрень.

Помірний рівень геомагнітної напруженості, як передбачають учені, слід очікувати 22, 24, 28, 30 серпня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчу­вати підвищену тривожність та па­нічні атаки, зниження імунітету, за­паморочення та нудоту, порушення балансу та координації, посилення хронічних захворювань, зниження працездатності, головний біль та дратівливість, порушення рівноваги та координації рухів.

Сильного геомагнітного збу­рення, за передбаченнями учених, слід очікувати 23 серпня. У цей день особи, чутливі до впливу маг­нітосфери, можуть відчувати по­гіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення.

Штормові події на Сонці учені очікують 27 серпня. У цей день осо­би, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати головний біль та запаморочення, підвищену чутли­вість до змін атмосферного тиску.

Щоб убезпечити здоров’я і са­мопочуття від впливу геомагнітних коливань, більше гуляйте, пийте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі, намагайтеся не пере­втомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тис­ком. Якщо ж відчуваєте нездужання — звертайтеся до лікаря.

P. S. Слід мати на увазі, що по­передні прогнози не є стовідсотково достовірними. Оскільки передба­чення наслідків розвитку бурхливих процесів на Сонці із Землі - дуже складний процес, який не гарантує абсолютного результату. Адже «ме­таболізм» всесвітнього Світила — не­передбачуваний. А тому спророку­вати якісь раптові спалахи на ньому, їхню силу і наслідки впливу на нашу планету — завчасно неможливо. Саме тому у прогнози, які подають ЗМІ (у тому числі і ми) в періодах, на які покладаються учені, космічна по­года може вносити свої корективи (особливо у бік загострення). Най­чіткіше про зміни геомагнітного поля Землі і вплив його на людей вони мо­жуть повідомляти за 2−3 дні до «при­буття» на нашу планету.

Схожі новини