Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львові поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у нанесенні смертельного ножового поранення знайомому

  • 17.08.2024, 14:15
  • 464

За скоєне підозрюваному — 27-річному жителю Закарпаття, загрожує покарання — позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області

Сьогодні, 17 серпня, близько опівночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Науковій у Львові невідомий завдав удару ножем у ділянку грудей іншому чоловіку, після чого втік

Лікарі швидкої медичної допомоги, які також прибули на виклик, констатували смерть пораненого.

Правоохоронці встановили особу загиблого — жителя Львова віком 47 років. Зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Особу затриманого встановлено — ним виявився 27-річний житель Закарпаття, знайомий загиблого. Ножового поранення потерпілому він завдав під час побутового конфлікту.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Схожі новини