Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ми завершимо війну так, як потрібно Україні та її людям: президент

  • 13.08.2024, 09:15
  • 230

Президент Володимир Зеленський запевнив, що Україна закінчить війну з росією так, як це буде вигідно державі та її населенню

Фот: Укрінформ
Фот: Укрінформ

Про це він заявив під час виступу на Українському молодіжному форумі.

«Україна, попри жорсткі обставини війни, не матиме втраченого через війну покоління. Ми завершимо цю війну так, як потрібно нашій Україні, нашій державі, нашим людям, і повернемо безпеку нашій державі, нашій українській молоді», — наголосив він.

За словами президента, молоді покоління «завжди матимуть» змогу реалізувати свої таланти, «відчути себе потрібними», забезпечити сім'ю і як дати освіту дітям. Він зауважив, це фундаментальні речі, які мають забезпечити.

Водночас глава держави відзначив, що нині головне завдання — захист України. Він подякував усім хлопцям і дівчатам, чоловікам і жінкам, які воюють та працюють заради України.

У своєму виступі Зеленський додав, що важливим є «поширення й захист української ідеї», культури, і це справа не лише старших поколінь, але й молодих.

«Ми тримаємо оборону, зокрема в інформаційній і культурній сферах, завдяки багатьом нашим людям. І часто це дуже молоді люди, які стараються зміцнити й поширити українські наративи», — зазначив він.

Схожі новини