Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Від своєчасно збудованих фортифікацій прямо залежить збереження життів воїнів і нашої землі»

  • 05.08.2024, 18:06
  • 170

Петро Порошенко показав як працюють екскаватори, які він передає у підрозділи на фронт для зведення фортифікацій

Фото: Петро Порошенко
Фото: Петро Порошенко

Про це він написав у Facebook.

«Що робить зараз опозиція для захисту України? За визначенням те, що не робить влада. Якщо влада провалила будівництво фортифікацій, то ми постачаємо техніку, яка в найзагрозливіших напрямках на фронті цілодобово копає надійні фортифікаційні укріплення. Прикро, але влада, в тому числі ВА, відмовилась прийняти наші пропозиції з будівництва оборонних споруд, які були висловлені публічно. Проте, нас це не зупинило», — наголосив Порошенко. «В цих умовах ми зобовʼязані робити, що можемо, аби допомагати нашим військовим і постачати все те, що не забезпечила влада», — підкреслив він.

«Ми поставляємо ЗСУ „очі“ — безпілотники, „Посейдони“, десятки тисяч високоякісних FPV-дронів, ми привозимо броню і вантажівки, ми робимо військові бані і пункти управління, ми виробляємо кращий комплекс протидії ворожим розвідкам „Ай-Петрі СВ“. Але ми купуємо і привозимо також екскаватори та іншу інженерну техніку», — зазначив п’ятий президент України.

«Це наочні докази, що десятки наших екскаваторів працюють вдень і вночі безпосередньо біля лінії бойового зіткнення. Що викликає неймовірне захоплення нашими військовими. Бо від своєчасно збудованих фортифікацій прямо залежить збереження життів воїнів і нашої землі», — зауважив Порошенко.

«Заради цього працюємо і продовжуємо поставляти техніку на фронт. Не зупиняємося ні на день», — підкреслив лідер «Європейської Солідарності».

Схожі новини