Передплата 2024 «Добра кухня»

Гороскоп з 29 липня по 4 серпня 2024 року

  • 29.07.2024, 07:00
  • 293

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Через погане самопочуття доведеться відкласти всі справи до кращих часів. На щастя, вони незабаром настануть: уже до четверга відчуєте приплив енергії. До важливих справ краще присту­пати після 4 числа.

ТЕЛЕЦЬ

Необдумані вчинки не кра­щим чином позначаться на вашому благополуччі і авторитеті. Зате у першій декаді серпня фор­туна — на боці Тельців. Ймовірні ви­пробування в особистому житті, але зможете вивести стосунки на новий рівень.

БЛИЗНЮКИ

Не найкращий місяць для кар'єри і бізнесу. У вівто­рок і середу доведеться займати­ся юридичними проблемами. Крім того, ймовірні складнощі на ро­боті. Після 4 числа стане легше: з’являться партнери, готові запро­сити вас у свої проєкти.

РАК

Перший тиждень серпня складеться не зовсім вда­ло: багато планів доведеться від­класти. Серйозніше ставтеся до своїх обов’язків, не бійтеся відпо­відальності - тоді зможете зміцни­ти стосунки з колегами. Терпіння і цілеспрямованість неодмінно при­ведуть вас до успіху.

ЛЕВ

З перших днів місяця життя Левів стане кращим. Буде простіше рухатися до мети, дома­гатися визнання і успіху. Більшість Левів активно втілюватимуть у жит­тя свої плани. Стосунки з близьки­ми стануть гармонійнішими.

ДІВА

Цього тижня буде складні­ше проявляти самостійність у роботі, що відіб'ється і на стосун­ках з близькими. Ймовірні сварки, взаємні образи, докори. Намагайте­ся контролювати емоції, проявляй­те дипломатичність і терпіння — тоді зможете уникнути конфліктів.

ТЕРЕЗИ

У вас з’явиться шанс зміц­нити життєві позиції, завоювати авторитет. Уже на по­чатку місяця в кар'єрі намітяться позитивні зміни. Є ймовірність по­милок, юридичних проблем. Цими вихідними випаде можливість зу­стріти свою другу половинку.

СКОРПІОН

Скорпіони насолоджують­ся спілкуванням, сімейною гармонією. Зараз головне — спо­кій, відпочинок, турбота про влас­не здоров’я. Важливо зміцнити сили, підвищити життєвий тонус. У сфері фінансів — не пропустіть сво­го шансу. Кар'єра також піде вго­ру.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці почуватимуться упевнено. Є шанс зміцнити свої позиції на службі. Серпень зага­лом стане для вас цікавим і пози­тивним періодом, насамперед, це стосується зміцненню сімейних стосунків. Багато у чому ситуація залежатиме від вас.

КОЗЕРІГ

Більшість представників знака цього тижня вибе­руть самотність або ж компанію найближчих людей. Можуть виник­нути юридичні проблеми. Завдяки інтуїції зможете заздалегідь влов­лювати, де вас чекають труднощі, і вчасно вирішувати їх.

ВОДОЛІЙ

Стежте за здоров’ям: сили закінчуються, та й події, що відбуваються навколо, не кращим чином позначаються на вашому самопочутті. У серпні не виключені фінансові труднощі. З 1 по 4 серп­ня багато договорів можуть опини­тися під загрозою зриву.

РИБИ

Для Риб настає сприятли­вий період, підвищиться творча активність, з’являться чу­дові ідеї. Правда, є ймовірність зі­ткнутися з протистоянням партне­рів, як у справах, так і в особистому житті. Для кар'єрного росту тиж­день сприятливий.

Схожі новини