Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Червінський звинуватив Єрмака, у «якого сконцентрована вся влада в країні», в роз'єднанні народу

  • 18.07.2024, 12:55
  • 445

За словами Романа Червінського, такі люди, як Андрій Єрмак, у руках яких сконцентрована влада, працюють на роз'єднання країни із середини

Роман Червінський. Фото із сайту Цензор.НЕТ
Роман Червінський. Фото із сайту Цензор.НЕТ

Про це він сказав у спілкуванні із журналістами «Прямого».

"Таким відношенням він намагається роз`єднати українців, посварити між собою. Щоб ми один одному не довіряли, щоб ми дивилися один на одного як на ворога. Навіть на тих, хто воює із ворогом… І це все безпідставно. Півтори року я просто витратив на те, щоб довести, що так не буває", — зазначив він.

Як відомо, колишній виконувач обов’язків командира однієї із частин Сил спецоперації Роман Червінський 17 липня вийшов під заставу із слідчого ізолятора.

Роман Червінський — офіцер Сил спецоперацій і колишній співробітник Головного управління розвідки. За матеріалами справи, Червінський разом із іншими особами самовільно вирішили здійснити спецоперацію — заволодіти літаком повітряно-космічних сил рф. російський пілот нібито погодився на пропозицію перейти на бік України. Однак влітку 2022 року рф обстріляла аеродром «Канатове» на Кіровоградщині.

Унаслідок ракетного удару загинув командир військової частини та зазнали поранень 17 військовослужбовців. Також повністю знищено два бойові винищувачі Повітряних сил ЗСУ, а злітну смугу, техніку та будівлі було пошкоджено.

Схожі новини