Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Франківщині 102-річна пані стала рекордсменкою області, оформивши закордонний паспорт

  • 16.07.2024, 20:05
  • 209

В Івано-Франківській області 102-річна жінка оформила закордонний паспорт, ставши найстаршою серед тих, хто звернувся до місцевої міграційної служби за наданням такої послуги

Фото: Міграційна служба Івано-Франківської області
Фото: Міграційна служба Івано-Франківської області

Про це повідомляє Міграційна служба Івано-Франківської області.

В Івано-Франківській області закордонний паспорт оформила 102-річна жінка.

«Цікавий і дивовижний фотофакт у діяльності міграційної служби на Прикарпатті. Уперше в історії УДМС в Івано-Франківській області надали адміністративну послугу найстаршій з людей, які коли-небудь зверталися до міграційної служби з заявою про оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон», — йдеться у дописі.

Оформили документи жінці у Калуському відділі міграційної служби. Ганні Гнатівні понад 102 роки. У дописі відзначають, що попри вельми поважний вік, жінка ще зберігає життєдайність.

«Не беремося припускати про причини, які спонукали родичів бабусі оформити ій закордонний паспорт. Натомість бажаємо пані Ганні мати достатньо сил і здоров’я на щодень і у разі використання документа за прямим призначенням», — пише міграційна служба.

Варто додати, що з початку цього року мешканці, гості, а також внутрішньо переселені особи з інших регіонів України оформили на території Івано-Франківської області майже 48 тисяч закордонних паспортів.