Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На площі Ринок перед Ратушею чоловік облився бензином та погрожував себе підпалити

  • 16.07.2024, 16:04
  • 193

Сьогодні близько 11:45 чоловік вийшов на площу Ринок перед входом до ратуші, демонстративно облився бензином і погрожував себе спалити

Фото: Львівич
Фото: Львівич

Про це повідомляє LVIV.MEDIA.

За словами свідків, він вимагав зустрічі із посадовцем Львівської міської ради. На місце події оперативно прибули працівники поліції, ДСНС та екстреної медичної допомоги. З відео, оприлюдненого очевидцями, видно, що на розмову із чоловіком вийшов керівник Адміністрації міського голови Євген Бойко. Після розмови із ним чоловік зайшов до міської ради.

Як повідомили LVIV. MEDIA в обласному Центрі екстреної медичної допомоги, медики об 11:48 отримали виклик про те, що людина на площі Ринок погрожує себе підпалити. За сім хвилин на місце приїхала карета швидкої допомоги. «Ми чоловікові допомоги не надавали, просто чергували. Близько 13:00 відпустили наших і працівників ДСНС, поліція залишилась на місці», — повідомила речниця Центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва.

Поліція наразі не повідомила обставин події. Євген Бойко згодом повідомив, що у чоловіка були претензії до правоохоронців і суддів.

«Ми із першим заступником міського голови запросили чоловіка в міську раду. Він погодився не чинити самопідпал і розповів свою життєву історію. Чоловік має претензії до правоохоронної і судової системи», — зазначив Бойко. Він також повідомив, що після розмови у міській раді чоловіка забрали до райвідділка поліції.

Схожі новини