Передплата 2024 «Добрий господар»

На Запоріжжі розшукують водія, який збив військового та втік

  • 13.07.2024, 12:45
  • 390

Поліція розшукує водія, який ввечері 12 липня збив військовослужбовця в селищі Комишуваха та залишив його помирати на узбіччі, втікши з місця ДТП

Фото: поліція Запоріжжя
Фото: поліція Запоріжжя

Про це повідомила поліція Запоріжжя.

За даними поліціянтів, аварія сталася близько 21:35 на вулиці Богдана Хмельницького в Комишувачі. Невідомий водій автомобіля Toyota Hilux наїхав на військовослужбовця, коли той ішов узбіччям дороги в попутному напрямку руху.

За даними поліції, водій, не зупиняючись, покинув місце події. Постраждалий військовий від отриманих травм помер на місці.

Наразі поліціянти розшукують машину винуватця. Автомобіль має характерні механічні пошкодження, зокрема, відсутній передній бампер та пошкоджене ліве бокове дзеркало.

Всіх, хто міг бути свідком події або може надати будь-яку інформацію про місцеперебування авто Toyota Hilux темного кольору з пошкодженнями, поліція просить звернутися за номером: +38 (061) 434−19−16або 102.

«Важлива будь-яка інформація, яка допоможе знайти винуватця та притягнути його до відповідальності за вчинений злочин», — зазначили у поліції.

Схожі новини