Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Тисячі FPV-дронів для війська

  • 12.07.2024, 10:45
  • 234

Петро Порошенко везе чергову щотижневу партію техніки у війська. Загальна вартість дронів та транспортних засобів для бригад, які воюють на Сході й Півдні — 20 мільйонів гривень

Фото "ЄС"
Фото "ЄС"

«Це те, що потрібно сьогодні, щоб знищувати нелюдів — на землі, в повітрі, на воді. Це вантаж, який за кілька годин вирушить на Схід та Південь», — говорить п’ятий президент.

У бригади і батальйони передадуть понад тисячу FPV-дронів, завдяки яким військові щодня та щоночі випалюють живу силу та російський металобрухт з України. Військові отримають денні та нічні «Мавіки» для коригування артилерійського вогню.

Також Порошенко везе на фронт пересувні авторемонтні майстерні, які забезпечують швидкий ремонт техніки неподалік позицій. «Вантажівки DAF Leyland — їх дуже просила одна з десантних бригад на зміну повністю знищеній машині, яку ми вже їм передавали. Квадроцикли, які дуже добре себе показали. Човни Walley, що підуть нашим морпіхам на Херсонщину. Екскаватори для будівництва фортифікацій. Паливозаправник, який дасть змогу транспортувати пальне», — показує Порошенко.

«Наші воїни продовжують влаштовувати росіянам пекло в українських степах. Ми продовжуємо добру традицію — їздити до українських воїнів щотижня з найактуальнішими запитами. Маємо тримати міцно Схід, так само як і Південь. Два напрямки — за два дні, бо є куди поспішати», — резюмує Петро Порошенко.

Схожі новини