Передплата 2024 «Добра кухня»

Помер актор серіалу «Альф»

  • 11.07.2024, 22:00
  • 703

Бенджі Грегорі було 46 років

Бенджі Грегорі у дитинстві. Фото IMDB
Бенджі Грегорі у дитинстві. Фото IMDB

Американський актор Бенджі Грегорі, відомий за роллю хлопчика Браяна Таннера у телесеріалі 1980-х «Альф» помер 13 червня, але про його смерть повідомили лише 10 липня. Його тіло знайшли у його автівці на стоянці банку в Пеорії, штаті Аризона, куди він напередодні заходив у справах.

Про це повідомила його сестра Ребекка.

Родина вважає, що він заснув у машині й помер від теплового удару. Тоді спека у Пеорії сягнула позначки в +43 °C. Водночас офіційних висновків щодо причини смерті актора немає.

Із ним в авто знайшли мертвим його собаку Ганса.

Сестра Бенджі, Ребекка, розповіла, що її брат лікувався від депресії та біполярного розладу, а також мав розлад сну, через який часто не спав днями.

Фото із соцмереж актора
Фото із соцмереж актора

Зірковий час Бенджі Грегорі розпочався після того, як зіграв своїй ролі хлопчика Браяна Таннера у комедійному телесеріалі «Альф», премʼєра якого відбулася у 1986 році. Тоді Бенджі було вісім років.

У телесеріалі йдеться про сім'ю із передмістя, життя якої кардинально змінилося, коли прибулець із планети Мелмак врізався на своєму космічному кораблі в їхній гараж. Родина Таннерів прихистила прибульця й назвала його Альф (ALF, скорочення від англійської Alien Life Form — позаземна форма життя). Незабаром Браян і Альф стали найкращими друзями.

«Серіал став хітом, і його транслювали протягом чотирьох сезонів у 80 країнах світу.

Схожі новини