Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Зазвичай ми всі ці роки брали конкретний об'єкт і повністю його завершували. Так само буде і цього разу»

  • 10.07.2024, 09:16
  • 248

Фонд Порошенка, який з 2015 року вже вклав 100 млн грн у розвиток ОХМАТДИТУ, планує новий проєкт

Фонд Порошенка з 2015 року опікується дитячою лікарнею ОХМАТДИТ, і за цей час на обладнання, ремонт та реконструкцію медзакладу було спрямовано 100 млн грн.

Про це розповіла керівниця благодійного проєкту Ірина Пономаренко.

Вона також повідомила журналістам, що родина Порошенків планує новий проєкт підтримки лікарні, і зазвичай Фонд бере «під ключ» роботи на конкретному об'єкті.

«З 2015 року ми почали проєкт співпраці з лікарнею ОХМАТДИТ. Спочатку це була допомога в поліклініці. Там була відновлена й електрична частина, замінені ліфти, система опалення, система вентиляції. Пізніше вже в центральній частині ОХМАТДИТу тут, на Чорновола було зроблено центральне стерилізаційне відділення, загальна вартість була 30 мільйонів гривень. Відновлена система постачання кисню. Багато було загальних ремонтних робіт, обладнання за зверненнями лікарні» — розповіла Ірина Пономаренко.

«Ми обговоримо, які нагальні питання, з’ясуємо обсяг робіт. Зазвичай ми всі ці роки брали конкретний об'єкт і повністю його завершували. Так само буде і цього разу» — сказала представниця Фонду Порошенка.

Схожі новини