Передплата 2024 «Добрий господар»

Журнал Time помістив на обкладинку слово «паніка» та Байдена

  • 29.06.2024, 15:00
  • 364

Американський журнал Time помістив на обкладинку наступного випуску президента США Джо Байдена, який йде, на червоному тлі зі словом паніка (Panic)

Фото: Time
Фото: Time

«Усе похмуро. Демократи в паніці через виступ Джо Байдена на дебатах», — підписав Time свою обкладинку в соцмережі Х.

У матеріалі журналу йдеться про те, що на президентських дебатах у ніч проти 28 червня Байден мав вигляд «такого самого 81-річного дідуся, яким він і є», говорячи хрипким голосом, «наводячи нерозбірливі аргументи і часто тупо дивлячись із роззявленим ротом, поки Трамп кидав одну словесну атаку за іншою». Навіть найближчі союзники президента визнали катастрофою дебати з Трампом.

Навіть найближчі союзники президента визнали катастрофою дебати з Трампом. «Паніка — не надто сильне слово, щоб описати настрої, які охопили Демократичну партію від верху до низу в міру того, як розгорталися дебати», — сказав один з учасників збору коштів від демократів.

Майже одразу після дебатів партія замислилася над тим, чи можна переконати Байдена відмовитися від участі у виборах «на благо партії, нації та самого кандидата», вказує Time.

При цьому вихід Байдена з перегонів означав би хаос у Демократичній партії, якого не було з 1968 року. Замість нього кандидатом могла б стати віцепрезидентка Камала Гарріс, але її рейтинг схвалення низький, пише журнал.

Крім неї, відомі ще претенденти — це губернатори Гретхен Вітмер із Мічигану, Гевін Ньюсом із Каліфорнії та Дж. Б. Прітцкер з Іллінойсу. Усіх їх розглядали як імовірних кандидатів на виборах 2028 року.


Джерело: Time

Схожі новини