Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Звільнили поліціянта, який фігурував у конфлікті Тищенка у Дніпрі

  • 25.06.2024, 08:30
  • 330

Поліція Києва звільнила зі служби свого співробітника, який фігурував у сутичці між охороною народного депутата Миколи Тищенка та добровольцем спецпідрозділу «Kraken» ГУР Міноборони Дмитром Павловим (Син) у Дніпрі

Фото: Фокус
Фото: Фокус

Про це повідомляє «Суспільне» з посиланням на заступницю начальника відділу комунікацій головного управління Нацполіції міста Києва Анну Страшок.

У поліції наголошували, що ці слідчі дії не стосувалися «активістів та публічних осіб, які перебували в тому самому місці та були учасниками інциденту».

Коли слідчі дії завершилися, поліціянт вийшов на вулицю та став свідком конфліктних ситуацій між громадянами. Як кажуть у поліції, він втрутився в конфлікт на прохання чоловіка, який розповів йому, що в його знайомої відібрали телефон.

Також повідомлялося, що поліція розпочала службове розслідування для встановлення правомірності дій свого працівника.

Зазначимо, 20 червня близько 13:45 на проспекті Яворницького в центрі Дніпра сталася сутичка між групою людей у формі та балаклавах і чоловіком у цивільному. У соцмережах писали, що чоловік у цивільному — дніпрянин Дмитро Павлов (Син), який воював у спецпідрозділі ГУР МО Kraken. Також у Telegram-каналах стверджували, що на нього напали охоронці народного депутата Миколи Тищенка.

Як зрозуміло з відео, цивільний чоловік був разом з маленькою дитиною у візку.

Народний депутат стверджує, що той завдав кількох ударів слідчому, який працював на обшуку шахрайської ботоферми, а потім намагався утекти.

Схожі новини