Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Байден і Трамп домовилися провести дебати без чернеток

  • 16.06.2024, 09:15
  • 471

Передвиборчі штаби Джо Байдена та Дональда Трампа домовилися про правила перших дебатів, які мають відбутися менш ніж за два тижні. Зокрема, кандидати виступатимуть без чернеток, а у студії не буде авдиторії

Фото: ТСН
Фото: ТСН

Про це повідомляє телеканал CNN, який організовує зустріч Байдена і Трампа.

Обидва кандидати погодилися виступити на єдиному подіумі, а їхні місця на сцені визначать через підкидання монети.

Під час дебатів працюватиме лише мікрофон того кандидата, який виступатиме в той момент. Жодного реквізиту чи попередньо написаних нотаток на сцену взяти не дозволять. Водночас кандидати отримають ручку, блокнот і пляшку води.

Ці дебати відрізнятимуться від попередніх тим, що в залі не буде авдиторії. А втім, як і раніше, модератори «використовуватимуть усі наявні в них інструменти, щоб забезпечити дотримання часу та цивілізовану дискусію», зазначає телеканал.

Загалом дебати триватимуть 90 хвилин і передбачатимуть дві рекламні паузи. У цей час представники передвиборчих штабів не зможуть спілкуватися зі своїм кандидатом.

Окрім Байдена і Трампа, законодавству щодо дебатів відповідають деякі інші кандидати, зокрема прихильник конспірологічних теорій Роберт Кеннеді-молодший, соціаліст Корнел Вест і Джилл Стайн від «зелених», які балотуються від неосновних партій.


Джерело: CNN

Схожі новини