Передплата 2024 «Добрий господар»

«Підтримаємо захисників — захистимо дітей»

У Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького Благодійний фонд «Із янголом на плечі» провів фестиваль, під час якого збирали кошти на потреби ЗСУ

Фото автора
Фото автора

До Дня захисту дітей Благодійний фонд «Із янголом на плечі», разом з друзями, партнерами організували #Благодійний_Фестиваль «Пацьорки фест». Дітвори і дорослих зібралося стільки, що організатори не встигали «записувати» усіх охочих на розважальні заходи та майстер-класи.

На сцену почергово вибігали маленькі артисти з різноманітних мистецьких колективів, даруючи глядачам свої усмішки, танцювальні здібності та таланти. А подивитися таки було на що!

Захід присвятили Міжнародному Дню захисту дітей, тож Благодійний фонд «Із янголом на плечі» робив усе заради наших діток та українських захисників. Локацій та майстерок було стільки, що кожен, хто прийшов на свято, знайшов для себе щось цікаве. Морозиво, фрукти та інші смаколики, запашна кава, веселі конкурси та ігри, експерименти хімічної лабораторії, майстер-класи та творчі заняття, атракціони… А скільки було захоплення, коли дітям запропонували розмалювати гільзи, які привезли з фронту!

«Родзинкою» свята стала справжня пожежна машина. Діти мали змогу побачити, який вигляд вона має зсередини, поспілкуватися з відважними пожежниками та дізнатися багато цікавого про їхню роботу. А ще під час фестивалю сплели 20 метрів маскувальної сітки, до плетіння якої долучилися курсанти Львівського державного університету безпеки та життєдіяльності людини та львівські студенти. Гучно розвеселили гостей львівські байкери «Хулігани».

Смачні частування чекали і на доросле населення. Карпатські господині зі Славського зварили традиційні українські страви — смачний борщ та куліш, якими частували охочих.

Неподалік на галявині розважали діток два чудові поні. Це улюбленці сім'ї Людмили Батіг, які заснували кінно-реабілітаційний центр з відновлення ментального та фізичного здоров’я «ЛІК» (людина і кінь). Мета була не лише просто покататися на конях, а й налагодити контакт з тваринами, навчитися любити їх та доглядати за ними. Коникам комфортно, вони почуваються членами родини, а діти й дорослі отримують внутрішній спокій, лікувальну терапію.

А на сцені тим часом у розпалі був святковий благодійний концерт за участю зірок.

Кошти за усі активності, почастунки гості заходу кидали у скриньки як благодійні внески. Цього разу гроші збирали на турнікети «Січ», які дуже потрібні зараз на фронті. Сума виручених коштів — 221 640 гривень.

Схожі новини