Передплата 2024 ВЗ

«Солідарна молодь» відзначила 8-річчя

  • 02.06.2024, 12:17
  • 295

Вже 8 років молодіжне крило партії «Європейська Солідарність» демонструє свою відданість, патріотизм, а також стратегічне бачення розвитку України, попри виклики війни. Молодь воює, волонтерить, допомагає внутрішньо переміщеним особам та ветеранам, створює проєкти з політичної освіти, обʼєднує небайдужих, активних та ідейних людей

Фото "ЄС"
Фото "ЄС"

Восьмирічний шлях історії організації у плакатах, фото, деклараціях, мерчі і рупорах — це зафіксовані емоції, боротьба та спогади.

«Найболючіше за ці 2 роки — це втрати. Володимир Цимбаленко, Олександр Логвін, Сергій Іконніков, Дмитро Лисенко — це люди, чиїми іменами пишеться історія „Солідарної молоді“. Це люди, які полягли заради того, аби ми жили в європейській країні. Вони собою захистили нас, і ми не маємо права опускати руки, не маємо права здавати їх інтереси. Тому ми продовжуємо працювати, ми продовжуємо рухатися в ЄС та НАТО», — говорить Голова ВГО «Солідарна молодь» Дінара Габібуллаєва.

Пʼятий президент України Петро Порошенко у вітальному слові сказав: «Солідарна Молодь» настільки крута, що захоплює собою все серце".

Лідерка «Євросолідарності» у Київраді Марина Порошенко подякувала «Солідарній Молоді» за креатив і за допомогу, яку вони постійно надають військовослужбовцям, сім'ям захисників, внутрішньо переміщеним особам, дітям-сиротам та людям з інвалідністю.

Під час заходу було відкрито збір для військовослужбовців Збройних Сил України. Всього за кілька годин «Солідарна молодь» зібрала 67 665 гривень для бійців на Харківському напрямку.

«Солідарну Молодь» також привітали міжнародні партнери — директор Національного демократичного інституту в Україні Марчін Валецький та директор Фонду Конрада Аденауера в Україні Томас Беррінгер, представник Міжнародного республіканського інституту Ростислав Заєць. Це багаторічні та послідовні друзі молодіжки, які допомагають в організації політичних тренінгів та семінарів.

Схожі новини