Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В Орловській області рф дрони атакували паливно-заправні станції

  • 27.05.2024, 08:55
  • 575

У ніч проти 27 травня безпілотники атакували дві паливно-заправні станції в місті Лівни Орловської області росії, які розташовані неподалік нафтобази

Фото: Astra 
Фото: Astra 

Про атаку заявили місцева влада та Telegram-канали.

Губернатор Андрій Кличков стверджує, що частина фасаду станції постраждала, на місце прибули працівники оперативних служб та адміністрації міста. У момент їхньої роботи на території АЗС сталося падіння ще одного дрона, каже губернатор.

За даними російської влади, внаслідок атаки нібито загинув водій пожежної частини. Ще троє співробітників екстрених служб постраждали. На місці події продовжують працювати правоохоронні органи.

Telegram-канал Astra пише, що загалом пошкоджено 2 станції, що розташовані за 250 метрів одна від одної: АЗС «роснефть» та АГЗС «НордГаз». Обидві станції перебувають в безпосередній близькості до Лівенської нафтобази.

Міноборони рф заявило, що протягом ночі засоби ППО нібито знищили або перехопили 6 українських безпілотників над Орловською областю, 4 — над Краснодарським краєм, один — над Брянською областю і ще один — над Бєлгородською.

Українська влада та військові традиційно не коментують прильоти на території рф.

Схожі новини