Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Який колір Айфона вибрати: доступні відтінки та їхні переваги

  • 24.05.2024, 12:05
  • 296

Айфон виконує естетичну функцію, тому гармонія зі стилем одягу — обов’язкова умова. Вибрати колір смартфона не так вже й легко, адже фірмова палітра різноманітна

В п’ятнадцятій серії на чотири моделі приходиться аж дев’ять варіантів забарвлення. На якому зупинитися — залежить від уподобань, умов експлуатації, ставлення до аксесуарів.

Натуральний титановий

Метал завжди у виграші. Порівняно з пластиком та склом, він брутальний, тож самою тільки зовнішністю вселяє довіру. Natural Titanium — щось новеньке в сімействі Айфонів. Наразі це ексклюзив лише для двох моделей — Айфон Про 15 та Про Макс 15. За лаконічною назвою ховаються такі переваги:

  1. Футуристичність на фоні інших колірних рішень,
  2. стійкість до забруднень,
  3. менша помітність подряпин.

Натуральний титановий оптимальний для користувачів, які на боці стильного мінімалізму. Носити флагман у новому відтінку можна без чохла. Ефектним дизайном постійно хочеться хизуватися.

Титановий чорний

Класика, але з родзинкою. Це не звичайний глибокий чорний, а радше насичений сірий. В зоні «яблучка» та камери — трохи темніший. Рамка — з приємним металевим переливом. Попри те, що на темних корпусах зазвичай лишаються помітні відбитки пальців, матова панель Titanium Black довго залишається чистою, без помітних слідів дотиків.

Для любителів ділового стилю — найкраще рішення. З будь-яким костюмом буде поєднуватися ідеально.

Титановий білий

Айфон в білому кольорі — втілення бездоганної елегантності. Металева основа та текстурована «спинка» зі скла — вишуканий дует. І будь-які аксесуари доречні. Якщо не хочеться приховувати красу, можна використовувати чохол з повністю прозорого матеріалу.

Titanium White пасує до романтичних, бебі-долл, ретро, олд-мані та інших образів зі смаком.

Титановий синій

Серед стриманих універсальних кольорів має бути хоча б один нестандартний — для любителів знаходитися в центрі уваги. Це Titanium Blue, який можна порівняти з відтінком захмареного вечірнього неба. Трохи блискуча металічна «рамка» додає оригінальності.

Рожевий

Зовсім не колір Барбі, а ніжний зефірний відтінок. На перший погляд здається дівчачим, але насправді — унісекс. «Дружить» з аксесуарами, прикрашеними різноколірним декором. Наприклад, до рожевого Айфона можна придбати чохол, прикрашений у стилі антистрес-іграшки поп-іт.

Жовтий

Епл періодично експериментує з жовтим кольором: то прибирає його з лінійки, то додає знову, то робить яскравішим, то навпаки — легким і делікатним. Жовті та помаранчеві смартфони зустрічаються не так часто, тому це чудовий вибір, якщо хочеться почуватися особливим.

Зелений

Ще один незвичайний колір у колекції Apple — світло-зелений. На літо — те, що потрібно. Його переваги:

  • Краса та оригінальність,
  • стійкість до забруднень,
  • вдале поєднання з різними відтінками аксесуарів.

Блакитний

Блакитний найкраще підходить під офісний дрес-код. Він не надто світлий, але й не надмірно яскравий — золота середина. Асоціюється з безхмарним небом та чистою морською водою.

Чорний

Куди ж без глибокого чорного — практичного та звичного для більшості користувачів. Він ніколи не вийде з моди, адже є негласним стандартом. Стриманість та солідність роблять чорні Айфони улюбленцями бізнесменів та інших ділових особистостей.

Apple знає, як важливо, щоб смартфон не просто справно працював, а й подобався власникові. Саме тому в лінійках регулярно з’являються нові відтінки, а дизайн щороку вдосконалюється.

Схожі новини