Передплата 2024 ВЗ

Модель з OnlyFans оголилася під час телемосту Нью-Йорк-Дублін

  • 17.05.2024, 22:00
  • 883

Минулого тижня між Нью-Йорком та Дубліном запрацював віртуальний міст під назвою The Portal — інтерактивна мистецька інсталяція, яка дозволяє у режимі реального часу демонструвати зображення міст, віддалених одне від одного на майже 5000 км. Портали мають великі екрани круглої форми та камери, які передають зображення на зв’язаний Портал

Фото Euronews
Фото Euronews

Однак знайшлися охочі скористатися витворами сучасного мистецтва зовсім не так, як планували автор (литовський митець Бенедиктас Гіліс) та організатори.

У соціальних мережах неодноразово поширювали відео людей, які використовували живу трансляцію досить неоднозначно.

Наприклад, модель OnlyFans Ава Луїза опублікувала відео, на якому вона піднімає топ і демонструє груди глядачам через Портал, а її оголена спина повернута до натовпу Нью-Йорка.

«Я вважала, що мешканці Дубліна заслуговують побачити мої дві вирощені в домашніх умовах нью-йоркські картоплини», — заявила Луїза.

Трансляцію довелося призупинити після того, як Ава Луїза влаштувала безкоштовну оголену виставу для глядачів з Дубліну.

На іншому відео можна бачити, як чоловік підніс свій телефон до камери Порталу, показуючи відео, як горять та охоплені чорним димом вежі Всесвітнього торгового центру після теракту 11 вересня.

Після цих інцидентів і ще кількох випадків міська рада Дубліна почала працювати над «технічними рішеннями» щодо обмеження «неналежної поведінки».

Схожі новини