Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Підбузькому лісництві, що на Львівщині, висадили близько 2 тис. дерев (ФОТО)

  • 13.04.2024, 22:28
  • 2 981

На площі 0.8 гектарів Підбузького лісництва висадили декілька порід дерев — ялицю, модрину, явір. Це основні лісоутворюючі породи, які добре ростуть на цій території та не конкурують один із одним

Фото: Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА
Фото: Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА

«Сьогодні ми зробили важливу справу — сприяли природному відновленню та збагаченню лісу. Це надзвичайно важливо та актуально, адже ліси є своєрідними „зеленими легенями планети“, які дають нам чисте повітря. Сподіваємось, що усі посаджені саджанці приймуться, адже насправді, поставились ми до цієї роботи відповідально і з любов’ю. Тішимось, що змогли долучитись до цього і надалі підтримуватимемо такі акції. Дякуємо керівництву Підбузького лісництва за гарний досвід, кваліфікований інструктаж та нагоду долучитись до спільної справи» — зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій ЛОВА Ірина Гаврилюк.

Наступною зупинкою стала батьківська садиба Івана Франка, де народився український геній. Усі мали нагоду побачити садибу Івана Франка, відвідати художньо-меморіальний комплекс «Стежка Івана Франка» — це лісова алея з дерев’яними скульптурами, де екскурсоводи музею зуміли перенести гостей у Галичину ХІХ-ХХ ст., поділитися своїми емоційними спогадами про життя та творчість поета.

Схожі новини