Передплата 2024 ВЗ

кремль відправляє на війну проти України війська Тихоокеанського флоту, — ГУР

  • 12.04.2024, 19:20
  • 350

росія з метою поповнення санітарних та безповоротних втрат своїх військ, яких вони зазнають під час бойових дій в Україні, а також укомплектування нових військових підрозділів збирає ресурси звідусіль

Фото: Уніан
Фото: Уніан

Як йдеться у повідомленні Головного управління розвідки, Кремль відправляє на війну особовий склад тихоокеанського флоту, а також 11-ї армії ВПС та ППО.

«З метою поповнення санітарних та безповоротних втрат російських окупаційних військ, яких вони зазнають під час бойових дій в Україні, а також укомплектування нових військових підрозділів Москва відправляє на війну особовий склад Тихоокеанського флоту рф, а також 11-ї армії ВПС та ППО», — йдеться у повідомленні.

У розвідці зауважили, що вказані військові з'єднання рф раніше не були безпосередньо залучені до ведення бойових дій проти України.

Згідно з рішенням командувача Тихоокеанського флоту рф Віктора Лііни, ротації до Сирії повністю припинені, і весь особовий склад відправляється в зону бойових дій на територію України. Йдеться про 2 тис. російських військовослужбовців із Приморського та Камчатського країв рф.

Також ще близько 400 солдатів з-поміж військових частин 11-ї армії ВПС та ППО, дислокованої на території Хабаровського краю рф, поповнять втрати у 155-ї та 40-ї бригадах морської піхоти росії, які ведуть бойові дії проти України та мають некомплект через величезні втрати.

У ГУР зазначили, що частина особового складу з військових з'єднань Далекого сходу рф увійде до нової мотострілецької бригади держави-агресора, яку формують у Воронежі.

Схожі новини