Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

З салону маршрутки випав підліток…

Це не перший випадок, коли водії грубо нехтують правилами безпеки під час поїздок

Фото з сайту Львівського порталу
Фото з сайту Львівського порталу

У Львові, на вул. Петлюри, з маршрутки № 51 (перевізник — компанія «Успіх БМ) випав 17-річний хлопець. Його доставили у Лікарню святого Миколая. За інформацією медиків Лікарні святого Миколая, стан хлопця — середньої важкості. У нього забійні рани рук та ніг, струс мозку.

«Хлопець випав через две­рі тоді, коли водій рушав із зу­пинки. Зараз на місці події працюють правоохоронці. За результатами слідства будуть встановлені всі обставини по­дії», — зазначив в.о.керівника управління транспорту Львів­ської міської ради Олег Пар­тика.

Нагадаємо, це не перший ви­падок у Львові, коли водії гро­мадського транспорту грубо не­хтують правилами безпеки під час поїздок. Водій маршрутки № 51 — не закрив двері салону і рушив з місця…

Депутати транспортної ко­місії Львівської міської ради ка­жуть «ВЗ», що у Ратуші щотиж­ня збирають на нараду водіїв і нагадують їм про сервіс та пра­вила безпеки під час поїздок. Останні два тижні водіїв не зби­рали, бо чиновники з управління транспорту мерії були у відря­дженнях — ось і прикрий випадок з пасажиром, що випав з сало­ну. Якщо водія офіційно визна­ють винним у порушенні правил безпеки під час їзди — йому за­грожує штраф, а це мінус кілька тисяч гривень від місячної зарплати. Як правило, водіїв штра­фує фірма-перевізник.

Схожі новини