Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові офіційно завершився опалювальний сезон

  • 05.04.2024, 14:15
  • 257

Від сьогодні, 5 квітня, у Львові офіційно завершують опалювальний сезон. Натомість заклади бюджетних установ — школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

«З 28 березня у Львові подачу тепло до будинків було призупинено, і, якщо б було похолодання, то подачу тепла ми б відновили. А вже від сьогодні офіційно опалювальний сезон завершуємо, адже за прогнозами синоптиків вже буде стабільно тепла погода, яка відповідає тим нормативам, які необхідні для завершення подачі опалення», — йдеться у повідомленні.

У департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР додали, що бюджетні установи — школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень. Так, станом на зараз 30 бюджетних установ, серед яких найбільше медичних закладів, отримують тепло.

До слова, опалювальний сезон 2023−2024 року у Львові розпочався 16 жовтня 2023 р. Через потепління 20 жовтня його призупинили і відновили подачу опалення вже 6 листопада. 28 березня 2024 р опалювальний сезон знову призупинили через потепління. Завершення опалювального сезону відбувається, якщо впродовж трьох діб середньодобова температура є понад 8 градусів тепла.

Схожі новини