Передплата 2024 «Добрий господар»

Магнітні бурі у перших двох декадах квітня 2024 року

За прогнозами учених, які передбачають космічну погоду, у цей період поточного місяця вона буде доволі різноманітною: від слабких геомагнітних збурень до значно серйозніших, таких, що можуть спричинити відчутні клопоти не лише із самопочуттям, а й зі здоров’ям

Слабкий рівень геомагнітної напруженості учені прогнозують 5, 6, 8, 10, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 21 квітня. Але навіть тоді особи із підвищеною чутли­вістю до впливу магнітосфери можуть відчувати погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення, запаморочення та нудоту, порушення балансу та координації, безсоння та не­приємні сновидіння, підвищену чутливість до електромагнітних випромінювань та змін атмос­ферного тиску, головний біль, втрату рівноваги, утруднення координації рухів та порушення пам’яті, погіршення травлення та апетиту, підвищену тривож­ність та дратівливість, підви­щену агресивність, зниження самооцінки та впевненості, по­рушення сновидінь.

Помірний рівень геомагнітної напруженості учені пророкують 9, 11, 12, 18, 19 квітня. Тож особи із підвищеною чутливіс­тю до впливу магнітосфери та люди із патологіями у здоров'ї можуть відчувати підвищену тривожність та панічні атаки, зниження імунітету, утруднен­ня прийняття рішень, головний біль, слабкість, порушення ба­лансу та координації самооцін­ки та впевненості, дратівливість та агресивність.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу гео­магнітних коливань, більше гу­ляйте, пийте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі, на­магайтеся не перевтомлювати­ся та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стеж­те за своїм артеріальним тис­ком. Якщо ж відчуваєте незду­жання — звертайтеся до лікаря.

Схожі новини