Передплата 2024 «Добрий господар»

Розпочинаємо ранок правильно

  • 04.04.2024, 08:00
  • 329

Прокидатися рано. За народними віруваннями, раннє пробудження допомагає залучити удачу в життя. Це означає не тільки вставати раніше, а й використати цей час для розслаблення або зарядження енергією

Починати приготування до нового дня звечора. Проду­мати плани, одяг, що подати на сніданок… Це допомагає зранку швидше зібратися й не бути роз­губленим.

Поцілувати коханих. Чолові­ки, які цілують дружин перед ро­ботою, живуть довше, рідше по­трапляють у ДТП та заробляють більше. Це з’ясували німецькі вчені ще у 1980-х роках. На дум­ку психологів, річ тут у магічних властивостях цілунку. Люди, ко­трі цілуються, як правило, мають уранці кращий настрій та ведуть здоровіший спосіб життя.

Випити склянку води. Це допоможе швидше запустити процеси в організмі.

Не поспішати. Поспіх — во­рог удачі. Суєта може негативно вплинути на настрій та успіхи у роботі. Тому краще планувати свій час заздалегідь та приділя­ти ранковим справам достатньо часу.

Обов’язково поснідати. Це дасть енергію на першу поло­вину дня, дозволить почуватися бадьоріше.

Виявити вдячність. Багато людей починають ранок з молит­ви, щоб виявити подяку за життя і все, що вони мають. Це може допомогти встановити позитив­ний настрій та залучити більше сприятливих подій у життя.

Прибрати безлад. Добрий настрій та енергія не можуть протистояти безладу та бруду в будинку. Тому перед початком робочого дня варто прибрати свою кімнату чи робоче місце, щоб створити приємну та затиш­ну атмосферу.

Подумати про хороше, що че­кає попереду. Адже приємне очіку­вання робить людину щасливішою.

Микола Воля.

Схожі новини