Передплата 2024 «Добрий господар»

Екологічний стан Землі погіршується

  • 20.03.2024, 22:00
  • 356

Сьогодні екологічний стан Землі погіршується небаченими темпами. Це позначається і на нашому організмові. Токсичні речовини, які містяться у воді, продуктах харчування, повітрі і ґрунті, призводять до погіршення стану здоров’я і передчасної смерті. Подібно до нашої планети, більшу частину якої вкриває вода, у нашому організмі також переважає вода

Фото pexels
Фото pexels

Вміст води в різних органах людини становить 70−90%. Добова потреба людини — 2,5 л. Усі обмін­ні процеси в організмі потребують води. Вода також бере участь в процесі засвоєння поживних речовин клітинами. Травлення відбувається тоді, коли їжа на­буває водорозчинного стану. Тільки тоді подрібнені крихітні частинки їжі набувають здатності проникати крізь тканини шлунка у кров і міжклітинну рідину. Тож наявність шкідливих речовин у воді призводить до неминучого їх поширення по всьому організмові. На якість води впливають не лише матеріальні частин­ки, а й інші чинники.

Експерименти, які провів дослідник з Японії док­тор Масару Ємото, показали, що якість води зміню­ється навіть під дією думки, звуків і зображень. Від негативних слів кристали води спотворюються, а під дією слів «любов» і «дякую» набувають дуже краси­вого вигляду. Нині основна увага суспільства сфоку­сована на матеріальному. Багато хто вже перестав приділяти увагу чистоті думок і слів, благим намірам і самовідданим вчинкам. У прагненні поліпшити якість життя ми спромоглися забруднити вкрай необхідну нам воду. Тепер дуже важко знайти джерело, напо­внене чистотою і прозорістю.

Руслан Сергієнко.

Схожі новини