Передплата 2024 «Добрий господар»

Сирський анонсував підсилення окремих ділянок фронту

  • 25.02.2024, 10:30
  • 705

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров відвідали передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій та анонсували підсилення окремих ділянок фронту

Фото: Олександр Сирський
Фото: Олександр Сирський

Про це Сирський написав у Facebook.

«Під час візиту ми детально проаналізували поточну ситуацію та обговорили необхідні подальші кроки. Зокрема, щодо використання потенціалу маневрової та позиційної оборони, а також підсилення окремих ділянок фронту», — зазначив головнокомандувач.

Сирський та Умєров заслухали командувачів угруповань військ щодо ситуації на ділянках їхньої відповідальності. Окупанти регулярно штурмують позиції українських військ. На багатьох напрямках обстановка складна та потребує постійного контролю, констатував Сирський.

Також головнокомандувач та міністр оборони поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях й проаналізували проблеми, які виникають в бригадах.

«Вкотре я звернув увагу командирів на важливість координації та належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, а також збереження життя наших захисників і захисниць», — додав Сирський.

На місці він невідкладно ухвалив декілька рішень «задля покращення боєздатності, стійкості та управління підрозділами».

«Окремо подякував командирам бригад і підрозділів за рішучі дії та ініціативу. Попри складну ситуацію, наші воїни мужньо утримують рубежі та позиції. Ворог зазнає непоправних збитків», — резюмував головнокомандувач ЗСУ.

Схожі новини