Передплата 2024 ВЗ

Де поїсти суші у Львові: найкращі доставки у місті

  • 06.02.2024, 13:37
  • 488

Обираючи страву до вечері, посиденьок з друзями чи важливих подій, люди часто обирають суші. Це не дивно, адже страва є не тільки смачною, а й ситною

Додатково варто вказати на велике різноманіття варіантів в меню. Це дозволяє кожному обрати щось смачне для себе та своїх близьких. Проте, насолодитися їжею можна тільки, якщо вона якісна та свіжа. Саме тому, доставка суші у Львові, яку ви обираєте для себе повинна бути перевіреною. В статті розповідаємо, яким чином це визначити.

Критерії якісних суші

Хороша доставка — це в першу чергу якісні страви. В цьому випадку важливо звернути увагу на кілька особливостей:

  • зовнішній вигляд;
  • запах;
  • стан рису та норі;
  • м’якість страви.

Свіжа риба майже немає запаху. Якщо він яскраво виражений та викликає неприємні емоції, тоді не варто куштувати страву. Це ознака псування продукту. Ще одним показником є зовнішній вигляд. Рибне філе повинно мати природний блиск та напівпрозору текстуру.

У разі наявності на поверхні слизу ні в якому разі не вживайте їжу. Таке ж рішення варто прийняти, помітивши темні плями.

Найсмачніші суші у Львові: що варто спробувати?

Якщо ви вперше замовляєте смачний делікатес та не знаєте, що обрати, зверніть увагу на популярні різновиди. Наприклад, можна замовити роли Філадельфія, в які додається м’який крем-сир. Начинкою може бути як риба, так і морепродукти.

Ще одним популярним різновидом є Каліфорнія. Ці роли готуються за схожою рецептурою, але мають одну особливість — відсутність крем-сиру. Можна також спробувати гункани та Дракони. Останні готуються з додаванням пікантного вугра.

Де знайти найкращі суші у Львові?

Розібравшись с основними ознаками якісних страв та популярними різновидами, можна переходити до наступної етапу — вибору закладу.

Yakuza

Якщо шукаєте перевірену доставку суші, яка пропонує великий вибір страв, тоді варто розглянути Yakuza. Тут працюють тільки досвідчені кухарі, а в процесі використовуються якісні та свіжі компоненти. Процедура оформлення замовлення дуже проста. Потрібно лише обрати страву заповнити заявку на сайті.

Доставка їжі здійснюється не тільки в місті, а й за його межами. В першому випадку платити за неї не потрібно.

Kampai

Це ще один заклад, де також готують смачні суші зі свіжих інгредієнтів. В меню представлено десятки різновидів страв, а на сайті періодично з’являються акційні пропозиції. Замовити страви також можна на сайті, після чого з вами зв’яжеться менеджер.

Які діють вигідні акції?

Якщо обираєте заклад Yakuza, тоді можете розраховувати на декілька пропозицій. Серед них програма лояльності для постійних клієнтів, знижка у разі самовивозу та безкоштовна доставка в межах міста.

Крім цього, кожен клієнт може розраховувати на знижку до Дня народження. Потрібно лише показати документ і вона додається до замовлення.

Джерело: yakuzalviv.com