Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Український ведучий отримав повістку і вже наступного тижня йде в армію

  • 02.02.2024, 19:25
  • 1 390

Український телеведучий «Вікон» СТБ та «Фактів» ICTV Орест Дрималовський під час прямого ефіру заявив, що від наступного тижня він йде на фронт

Фото: інстаграм Ореста Дрималовського
Фото: інстаграм Ореста Дрималовського

Ведучий був мобілізований до лав Збройних сил України. Як зазначив Дрималовський, він вже пройшов усі етапи перед мобілізацією та був морально готовим отримати повістку.

Зокрема, завершив випуск новин Орест словами, що настав і його час йти до ЗСУ. Місце роботи, де він працював Дрималовський назвав улюбленою студією. Телеведучий зізнався, що вже встиг пройти медогляд і наступний тиждень вже почне новий шлях.

Він також подякував усім захисникам та захисницям, які виконують завдання у Силах Оборони. Дрималовський наголосив, що вони теж потребують відпочинку і хочуть побути зі своїми рідними:

«Вони теж хочуть побути з родинами, побачити, як їхні діти йдуть в школу, теж хочуть випити каву у затишній кав’ярні й з'їздити на в Карпати покататися на лижах. Не можуть одні жити своє найкраще життя, а інші - за це красиве життя — страждати», — сказав Дрималовський.

Наостанок ведучий закликав ставати до лав ЗСУ, оскільки «іншого шляху до перемоги немає».

Схожі новини