Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Садового з’явився новий радник з питань ветеранів та людей з інвалідністю

  • 29.01.2024, 16:15
  • 838

Радником міського голови Львова з питань ветеранів та людей з інвалідністю став 33-річний Дмитро Міхалець

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Дмитро Міхалець упродовж 2015 — 2023 років служив у патрульній поліції України в різних містах та на різних посадах, був заступником начальника Головного управління поліції Львівської області. Родом із Хмельницького. Був учасником Євромайдану, добровольцем захищав Україну у зоні проведення АТО.

«Початок війни зустрів на Львівщині, займаючись охороною громадського порядку. Наприкінці 2022 року поїхав захищати Україну на передову. Тоді командував батальйоном „Захід“, який брав участь в операції зі звільнення Харківщини, у бойових діях на Бахмутському напрямку, в обороні Донецької та Луганської областей», — йдеться у повідомленні.

У 2023 році перейшов в окрему штурмову бригаду Національної поліції «Лють», боронив країну на Донецькому та Луганському напрямках. Отримавши поранення, у січні 2024 року був звільнений зі служби.

Із 26 січня 2024 року Дмитра Міхальця призначено радником міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради з питань ветеранів та людей з інвалідністю у Львові.

«На новій посаді він планує працювати у першу чергу над збільшенням можливостей для соціалізації ветеранів у мирному житті», — кажуть у мерії.

У планах нового радника — створення ветеранського простору, де кожен ветеран зможе знайти себе і соціалізуватися в суспільстві поза війною.

Схожі новини