Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Міністр оборони України нагородив волонтера Квятковського зі Львівщини почесною медаллю

  • 17.01.2024, 09:50
  • 503

Андрій Квятковський є президентом благодійного фонду Kvyatkovskyy Family Foundation. За особистий вклад в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових Збройних Сил України Андрія Квятковського нагородили медаллю «За сприяння обороні»

«Маємо честь отримати відзнаку Міністра оборони України Рустема Умєрова медаль „За сприяння обороні“, якою був нагороджений Андрій Квятковський, президент нашого Фонду, за особистий вклад в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів Збройних Сил України, підтримання бойового духу захисників державного суверенітету та територіальної цілісності України», — йдеться у повідомленні Kvyatkovskyy Family Foundation.

Медаль є заохочувальною відзнакою Міністра оборони України Рустема Умєрова. Вручав її генерал-лейтенант Ткачук Павло Петрович.

Нещодавно благодійні організації Фонд родини Квятковських та Фонд +380 передали силам ТрО ЗСУ відремонтовані автівки. Раніше спільними зусиллями фондів було організовано та проведено благодійний аукціон «Перемога в єдності», за результатами якого було зібрано понад 2 000 000 грн.

Всі виручені кошти від продажу лотів були спрямовані фондами на потреби ЗСУ, а саме: благодійна допомога бригаді АЗОВ НГУ, матеріальні цінності - окопна вежа та тепловізор військовим частинам, а також відремонтовано спеціальну техніку на користь командування сил ТрО ЗСУ.

Схожі новини