Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Більше тисячі активних навушників для ЗСУ

  • 11.01.2024, 12:57
  • 444

Петро Порошенко з волонтерами ГО «Справа Громад» передає у війська 1040 одиниць активних навушників. Першу партію для артилеристів своєї бригади отримав Валерій Прозапас — депутат Запорізької міськради від «ЄС», офіцер-морпіх, який воює на південному напрямку

Фото "ЄС"
Фото "ЄС"

«Від чого найбільше страждають військові? Якщо ви запитаєте в артилериста, він скаже: від контузій. Тому що прилітає постійно, вибухи. Якісні, класні військові навушники мають бути у кожного», — пояснює Порошенко.

«Чи вони доступні? Ми перевірили. Ціна, за яку їх продають на українському ринку, кусається. Навушники — розхідний матеріал, губляться, виходять з ладу. Але військові не мають витрачати на них власні кошти. Ми знайшли за справедливу ціну, найвищої якості. Це дуже круті, дуже правильні навушники для захисту артилеристів. Валерій Прозапас перевірив, підтвердить», — розповідає Петро Порошенко.

Протягом тижня партія із 1040 навушників буде доставлена в артилерійські бригади — говорить п’ятий Президент. «Першими їх отримає артилерійський дивізіон 36-ої бригади морської піхоти. Бо Прозапас приїхав за ними просто до нас в офіс. Ми не могли відмовити», — говорить Порошенко.

«Я вам вчергове дуже вдячний, я пишаюся командою і тим глибоким розумінням, яке вона має в потребах Збройних Сил. Тому що дрібниць не буває. Війна — це не тільки великі вогневі засоби, ракети, танки, артилерія», — говорить Валерій Прозапас.

«А ми дякуємо нашій артилерії, бо без вас нічого не буде. На неї моляться всі воїни Збройних Сил і всі українці», — відповів п’ятий Президент.
З початку повномасштабного вторгнення Порошенко спрямував на підтримку ЗСУ понад 3 млрд 450 млн грн власних коштів. Разом з волонтерськими зборами сума підтримки ЗСУ перевищила 4 млрд грн.

Схожі новини