Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Скрипаль-віртуоз Олександр Божик дасть концерт у рідному Львові

  • 10.01.2024, 09:44
  • 548

У найочікуваніший для меломанів період року, новорічно-різдвяні свята, найпопулярніший скрипаль України Олександр Божик готує для шанувальників яскраве музичне шоу. Такі щорічні концерти у рідному місті стали для скрипаля-віртуоза вже доброю традицією

Яскраве музичне шоу у Львові: рок-бенд, симфонічний оркестр та зіркові гості

Не стане винятком і початок 2024-го: 15 січня, о 19:00 в Театрі ім. М. Заньковецької Олександр Божик готує неймовірний музичний спектакль. Під акомпанемент рок-бенду та симфонічного оркестру театру він вразить глядачів своїм віртуозним виконанням. Крім того, на концерті виступлять зіркові друзі скрипаля, гарантуючи неповторний музичний досвід.

Від класики до року: майстер поєднання різних стилів

Олександр Божик, відомий своєю унікальною майстерною здатністю поєднувати класичну музику, рок, поп та етноелементи, зробить вечір незабутнім для шанувальників різних жанрів.

Суперфіналіст популярного телешоу «Україна має талант», рекордсмен «Книги рекордів України», лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, Олександр Божик також був учасником відомих шоу «Британія має талант» та польського «Mam talent!», після виступу на якому його назвали «Джиммі Хендріксом серед скрипалів».

Концерт Олександра Божика не лише подарує радість та емоції, але й матиме благодійний характер. Частина зібраних коштів буде передана на потреби Збройних Сил України.

14 січня / 19:00 — Театр Заньковецької

Квитки доступні за посиланням: https://concert.ua/uk/booking/oleksandr-bozhik-lviv/

Довідка:

Олександр Божик — скрипаль-віртуоз, композитор, яскраве явище у сучасному музичному просторі. Майстер поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу. Йому однаково підвладні як класика, так і рок, поп, етномузика.

Суперфіналіст популярного телешоу «Україна має талант», рекордсмен «Книги рекордів України», лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів. Учасник багатьох телевізійних шоу та проєктів, зокрема, одного з найпопулярніших шоу у світі - «Британія має талант».

Після свого феєричного виступу на польському телешоу «Mam talent!» його назвали «Джиммі Хендріксом серед скрипалів».