Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кредобанк став ексклюзивним партнером українсько-польського фестивалю Jazz Bez

  • 12.12.2023, 09:55
  • 467

Кредобанк виступив ексклюзивним партнером ХІІІ міжнародного фестивалю сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez — одного з наймасштабніших та найдовготриваліших музичних фестивалів України, що відбувається 3−11 грудня у Львові, Дрогобичі, Тернополі, Рівному та Умані, а також у кількох містах Польщі

У цьогорічному фестивалі Jazz Bez взяли участь 30 музикантів з України, Польщі, Нідерландів, Португалії та США. У рамках фестивалю відбулася низка концертів, а також лекції та окрема пізнавально-розважальна програма для дітей Jazz Bez Kids, у рамках якої відбувся джазовий урок з фінансової грамотності від фахівців Кредобанку.

«Фестиваль Jazz Bez відбувається вже 23 роки та об'єднує музикантів, митців і глядачів України та Польщі, а також проводить чимало освітніх подій. Фестиваль не зупиняла ні пандемія COVID-19, ні повномасштабна війна. У важкі темні часи мати надійного друга поруч — надважливо. Це дає нам впевненість сміливо дивитися вперед у майбутнє. Зрештою, ми разом творимо історію — культурну історію України. Ми щиро вдячні Кредобанку за те, що цьогорічний фестиваль відбувся», —— говорить організаторка та ведуча фестивалю Jazz Bez Марта Більська.

«Ми в Кредобанку раді вперше підтримати міжнародний фестиваль Jazz Bez, який є однією з найпомітніших культурних подій України та Польщі. Особливо важливо те, що цей фестиваль має не лише концертні, а й важливі освітні компоненти. Водночас під час фестивалю ми спробували поєднати музику та фінансову грамотність у програмі для дітей Jazz Bez Kids, і нам це вдалося», -- говорить директор департаменту комунікацій АТ «Кредобанк» Віктор Гальчинський.

Організаторами фестивалю Jazz Bez є ГО «Вірменська, 35» (Львів) та Марта Більська. Партнери — Кредобанк, Генеральне консульство Республіки Польща у Львові та Американський дім.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує малий, середній та великий бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм та грантів у межах співпраці з ЄБРР та Європейською комісією, а також бере активну участь в державних програмах підтримки українського бізнесу. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Пресслужба АТ «Кредобанк»

Схожі новини