Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Крафтове Різдво: Кредобанк запустив проєкт на підтримку крафтових виробників

  • 05.12.2023, 14:30
  • 666

Кредобанк розпочав проєкт корпоративної соціальної відповідальності «Крафтове Різдво», що включатиме ініціативи на підтримку крафтових виробників і популяризації українських традицій та брендів. Проєкт триватиме до січня 2024 року

Проєкт Крафтове Різдво складається з чотирьох блоків ініціатив — Різдвяні фестини, благодійні заходи, заходи з популяризації крафтових ремісників та українських різдвяних традицій.

Кредобанк створив діджитальну платформу з адвент-календарем крафтових виробників та усіма подіями, які відбудуться в межах цього проєкту. Щодня упродовж 25 днів, до Різдва включно, на сторінці адвент-календаря відкриватиметься віконечко з історією щоразу іншого крафтового бренду. А з 8 грудня Кредобанк спільно з Локальною історією запустить аудіоподкаст «Крафтове Різдво з Надійкою Гербіш», котрий складатиметься з п’яти епізодів з відомими людьми, які з різних боків розкриють тему українського Різдва. Транслюватимуть історії на YouTube та інших подкаст-платформах.

Упродовж грудня на відділеннях Кредобанку працюватиме Крафтова різдвяна пошта, де кожен бажаючий зможе відправити власноруч підписану листівку для близьких та рідних. Святкові листівки і їх відправка по Україні - безкоштовні.

«Наш проєкт Крафтове Різдво — це, мабуть, найбільша різдвяна крафтова колаборація, адже можна буде дізнатись цікаві факти про Різдво в історичному контексті, заспівати разом колядки, поділитись різдвяною магією з близькими та долучитись до створення святкової атмосфери для дитячих будинків. Напередодні свята Св. Миколая працівники Кредобанку завезли в дитячі будинки Львівщини живі ялинки в горщиках із крафтовими ялинковими прикрасами, які діти зможуть власноруч висадити навесні. Також це стане для них спогадом про це Різдво», — говорить директор департаменту маркетингу АТ «Кредобанк» Андрій Мельник.

Відома мисткиня Дарія Альошкіна створила для банку п’ять панно-витинанок різдвяної тематики, які прикрашатимуть вікна відділення Кредобанку в центрі Львова весь грудень, знайомлячи львів'ян та гостей міста з давнім видом мистецтва витинанки.

У межах проєкту Крафтове Різдво Кредобанк підтримав музичні події, які пройдуть у грудні 2023 року — Казковий мюзикл «Вкрадений час», Jazz Bez, Різдво в гаю, ТНМК. Новий вертеп, Українська пісня. Різдво, а також вінтажно-крафтове ярмаркування — «У пошуках Різдва» від Тлум&Крам та І те, і се.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує малий, середній та великий бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм та грантів у межах співпраці з ЄБРР та Європейською комісією, а також бере активну участь в державних програмах підтримки українського бізнесу. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Пресслужба АТ «Кредобанк»

Схожі новини