Передплата 2024 «Добре здоров’я»

До Ізраїлю прибув Ілон Маск — Reuters

  • 27.11.2023, 15:15
  • 601

Американський мільярдер Ілон Маск, якого звинувачують у посиленні антисемітизму у соцмережі Х, прибув у понеділок до Ізраїлю

Ілон Маск. Фото: The times of Israel
Ілон Маск. Фото: The times of Israel

Про це повідомляє Reuters з посиланням на дані авіаційного трекера.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньгу зустрівся з Ілоном Маском. Вони разом відвідали кібуц Кфар-Аза, що постраждав від нападу ХАМАСу 7 жовтня.

«Прем'єр-міністр Нетаньягу продемонстрував Маску жахи різанини в кібуці з подій суботи 7 жовтня. Ілон Маск почув від голови ради Шаар-ха-Негев Йоссі Керена та представника ЦАХАЛу, прессекретаря Ліада Даймонда про різанину в кібуці», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що прем'єр-міністр Нетаньягу та Ілон Маск відвідали будинок родини Лібштейнів, де Маск почув історію про героїзм покійного Офіра Лібштейна — голови ради, який був убитий вранці 7 жовтня під час перестрілки з бойовиками, які проникли в кібуц.

Після цього прем'єр-міністр і Маск вирушили до будинку сім'ї Ітамарі, де Маск почув про історію сім'ї та 4-річної дівчинки Ебігейл Ідан, батьків якої вбили, а її вивезли до Гази. В рамках угоди між ХАМАСом та Ізраїлем дівчинку звільнили.

Схожі новини