Передплата 2024 «Добра кухня»

Магнітні бурі у третій декаді листопада

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, цей період буде доволі насичений геомагнітними збуреннями і навіть «подарує» нам одну магнітну бурю категорії G1

Під підвищеним геомагнітним впливом, за про­гнозами учених, нам доведеться перебувати 8 із 10 днів. Виняток становитимуть 27 та 28 листопада. У решту ж доведеться давати собі раду із різними за інтенсивністю та амплітудою збуреннями косміч­ної погоди.

Так, найменшого геомагнітного впливу ми за­знаємо 23, 29 та 30 листопада, коли очікуються коливання до 3 балів.

Щодо магнітної категорії G1 (5 балів), то її учені прогнозують на 22 листопада. Очікується, що це буде найскладніший день цієї декади навіть для ба­гатьох здорових людей.

Решту днів, а саме 20, 21, 24, 25 та 26 листо­пада, перебуватимемо під геомагнітним впливом середньої інтенсивності у межах 4 балів.

Відтак, базуючись на даних передбачень астро­фізиків, неважко дійти висновку, що і цей період не лише для людей, що чутливо реагують на геомаг­нітні коливання, із різними патологіями здоров’я, навіть і тих, хто не вельми скаржиться на самопо­чуття під час підвищення геомагнітного поля Землі, буде доволі складним.

Тому, щоб убезпечити себе від «конфліктів» із космічною погодою, більше гуляйте, пийте воду та відмовтеся від шкідливої їжі, намагайтеся не пе­ревтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та контролюйте свій артері­альний тиск. Якщо ж відчуваєте нездужання — звер­тайтеся до лікаря.

Схожі новини