Передплата 2024 «Добрий господар»

Магнітні бурі на 6 — 12 листопада 2023 року

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, цього тижня усім нам доведеться давати собі раду із такими збуреннями космічної погоди

Перші два дні тижня обіцяють не виходити за рамки нормального для переважної більшості людей двобального геомагнітного тла Землі. Такий рівень загалом вважаєть­ся нормальним і не повинен викликати погіршення самопочуття і дисбалансу у робо­ті організму більшості. Однак уже 8 листопада очікується 4-бальний шторм, який, орі­єнтовно, почнеться о 21.00 за київським часом і триватиме аж до ранку 9 листопада, коли його інтенсивність знизиться до 3 балів. Це дещо підвищений рівень впливу маг­нітосфери, але переважно для метеочутливих осіб. Дні із 10 по 12 листопада повинні пройти у двобальній аурі геомагнітного поля.

Щоб убезпечити себе від «конфліктів» із космічною погодою, більше гуляйте, пий­те воду та відмовтеся від шкідливої їжі, намагайтеся не перевтомлюватися та уника­ти стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте нездужання — звертайтеся до лікаря.

Схожі новини